brunch København

Bestil lækker og velsmagende brunch i København

Bestil lækker og velsmagende brunch i København

editorial

Hvis du sætter pris på en solid brunch eller morgenmad, er København den helt rigtige destination. Såvel i de hyggelige og stemningsfulde brokvarterer som i Indre By og på hippe Islands Brygge finder du et hav af caféer, bistroer og restauranter, som tilbyder morgenanretninger og brunch i mange forskellige afskygninger.

https://brunchkøbenhavn.dk/ kan du altid finde brunch eller morgenmad i nærheden af dig, når du befinder dig i hovedstaden. Og det uanset om du foretrækker en ”early bird” oplevelse helt fra morgenkvisten, eller om du er en syvsover og gerne vil trække den så længe som overhovedet muligt!

Hvilke slags brunch og morgenmad kan jeg bestille i København og på Frederiksberg?

Der er uanede muligheder for at bestille tidlige måltider i alle størrelser og udformninger i det københavnske.

Rigtig mange caféer opererer med et særligt morgenkort, som for eksempel kan indeholde blødkogte æg, ristet rugbrød med ost og marmelade, surdejsboller, yogurt eller skyr med granola, og måske endda pandekager eller vafler drysset med flormelis eller garneret med friske bær og sirup. Du kan selv sammensætte dit måltid ud fra kortet, eller du kan vælge en såkaldt morgenkomplet, som indeholder et balanceret udvalg af de nævnte retter.

brunch København

Blandt de mest populære af slagsen, som er kommet til inden for de seneste år, er de sunde og mættende ”overnight oats” – en slags havregrød, som har trukket natten over, så grynene har opnået den rette konsistens.

Kan jeg bestille morgenmad eller brunch på vegetariske eller veganske ingredienser?

Ja – flere og flere restauranter og caféer har fået øjnene op for de mange fordele, der er ved at servere en vegetarisk eller vegansk brunch. Spiser du således ikke kød eller mejeriprodukter, er der rige muligheder for at bestille en morgenmad eller brunch baseret på vegetariske eller veganske principper.

Det samme gælder hvis du lider af allergi over for eksempelvis gluten, mælkeprodukter eller nødder. Bestiller du en ”vælg selv brunch” på en af de mange caféer, som tilbyder disse, vil det ud for hver enkelt ret være anført om pågældende ret indeholder allergener, kød, fisk eller mejeriprodukter.

Brunch hele dagen – kan man det?

Hører du til typen, som ikke er tidligt på færde, er der faktisk mulighed for at spise en forholdsvis sen brunch eller morgenmad. Mange cafeer og restauranter tilbyder brunch buffet hele dagen, eller undlader at lukke ned for bestillinger af morgenmad på et bestemt tidspunkt.

Du kan således nyde lækre morgenmadsretter hele dagen lang – velbekomme!