vinduer

Design dine egne vinduer

image

editorial

Her finder du vinduer af god kvalitet fragtet direkte til hjemmet

Hos Klarwindows kan du få nye vinduer og døre leveret lige til døren og sat op. Du kan også vælge selv at gå i gang med et gør-det-selv-projekt, hvor du selv tager dine vinduer ned og sætter de nye op, hvor Klarwindows så leverer materialerne.

Springer du ud i handymanprojektet og måke endda for første gang? Fortvivl ikke, du har altid Klarwindows ved hånden, som både har en guide liggende på hjemmesiden, til hvordan du får målt rigtigt op, og de har kundeservice. Kundeservice kan du selvfølgelig kontakte under hele processen.

Hvorfor vælge Klarwindows, når du kan vælge enhver anden forhandler?

Det specielle ved Klarwindows er, at du selv får lov at designe vinduerne, som du vil have dem. Du kan altså få vinduer skræddersyet til dit behov. Skal de være en bestemt farve eller form? Så kan du regne med Klarwindows. Derudover går de op i kvalitet, og træet bliver tjekket flere gange dagligt, så du får en træramme af ordentlig kvalitet.

Så om det er georgianske vinduer, kombinerede vinduer, front døre, franske døre, så kan de hjælpe dig. Prisen er typisk lavere end mange andre steder, fordi du får dem direkte fra fabrikken. Det vil sige, at der ikke er et ekstra led i købsprocessen, som i sidste ende gør det dyrere for dig. På alle produkterne er der hele 10 års garanti, det fortæller også noget om, hvor sikre og stolte firmaet er af sine produkter.

Ved de georgianske vinduer, kan du selv vælge målene, om rammen skal laves af fyrretræ eller fyrretræ og aluminium, om de skal laves som dobbel- eller tippelruder. Du kan vælge forskellige hængsler, glastype osv. Vil du have de samme vinduer på badeværelset, men eventuelt med en anden type glas, så man ikke kan se ind, så er det også en mulighed.