lydbøger

Få de gode historier i ørene

Få de gode historier i ørene

editorial

Lydbøger til den travle dansker

Har du en travl hverdag kan det være svært at få tid til at få læst de bøger, som du gerne vil. Her kommer lydbogen dumpende som sendt fra himlen. Du kan nemlig lytte til lydbøger samtidig med, at du ordner alle dine andre projekter. Når du kører lange ture i bilen, når du kæmper dig igennem opvasken, eller når du slår græsplæne, så kan du med et par høre telefoner og din smartphone lytte til lige den historie, du har allermest lyst til. Engang var lydbøger forbeholdt blinde og svagtseende mennesker. Sådan er det heldigvis ikke længere. I dag henvender lydbogen sig til den travle dansker, der gerne vil have gode historier i ørene, samtidig med at en række andre projekter bliver ordnet. Hos Politiken Books finder du et stort udvalg af lydbøger, lige til at putte i ørene.

Lyt gratis til uddrag

Det har aldrig været nemmere at lytte til de mange bøger, som du ikke har tid til at tygge dig igennem. Hos Politiken Books finder du lydbøger i enhver genre. Her kan du både finde krimier, romantik og faglitteratur. Du klikker bare ind på den lydbog, du ønsker at lytte til, og så kan du evt. starte med et gratis uddrag. Når dette uddrag er løbet ud, putter du bare din lydbog i indkøbskurven og betaler for den. Herefter downloader du bogen til din smartphone, og så kan du høre din lydbog, lige så længe du har lyst.

Få lydbøger med et par klik

Politiken Books er en dansk e-boghandel, der siden 2010 har solgt e-bøger og lydbøger på nettet. Målet har været at gøre det let at købe og lytte til danske og engelske lydbøger, uanset hvor i verden, du måtte befinde dig. Vores lydbøger kan købes med få klik, og de kræver kun en mobil, tablet eller stationær computer for at kunne afspilles.