boligadvokat

Få den bedste rådgivning omkring køb af hus eller lejlighed hos en boligadvokat

Få den bedste rådgivning omkring køb af hus eller lejlighed hos en boligadvokat

editorial

Er du på boligjagt, og vil du gerne undgå, at dine boligdrømme udvikler sig til mareridt? Så bør du tage kontakt til en boligadvokat som kan guide dig sikkert igennem handlen – og gerne så tidligt som muligt.

Hvornår skal man tilkalde en boligadvokat?

Når du står for at skulle skrive under på en købsaftale bør du altid sikre dig at den er forsynet med det der kaldes for et advokat forbehold. Så har du nemlig fjorten dage til at gennemlæse diverse dokumentation som vedrører boligen. Og det er her du skal have fat på din boligadvokat.

En boligadvokat med mange års erfaring og den relevante uddannelse har nemlig langt stærkere forudsætninger for at kunne vurdere om boligen er den rette for dig. Denne vurdering foretages på baggrund af en gennemlæsning af relevante dokumenter som kan afsløre tvivlsomme forhold omkring huset eller lejligheden.

image

Er det en ejerlejlighed du har i kikkerten vil en grundig gennemlæsning af budgetter og regnskaber for foreningen kunne afsløre en mangelfuld drift eller sløj økonomisk administration af foreningen eller ejendommen. Og referater af bestyrelses møder eller generalforsamlinger vil kunne give et fingerpeg om hvorledes den daglige drift forvaltes.

Hvis det er et hus du har udset dig vil din boligadvokat samtidig læse lokalplaner og servitutter for området igennem. Disse kan fortælle om der er planer om byggeri eller anlæg af eksempelvis veje eller offentlige institutioner i nærheden af din nye bolig som kan forringe dennes herlighedsværdi.

Hvad gør en boligadvokat?

Din boligadvokat vil herefter råde dig til eller fra køb af boligen. Du træffer hernæst din beslutning om boligkøb på et oplyst grundlag. Og skulle du beslutte dig for at gennemføre kan din boligadvokat hjælpe dig med diverse papir arbejde, for eksempel tinglysning af skødet. Du kan finde en dygtig og billig boligadvokat hos eBoligadvokat. Klik ind på eBoligadvokat.dk og læs mere.