Fjällräven

Fjällräven - kvalitet i særklasse

Fjällräven - kvalitet i særklasse

editorial

Fjällräven står for virkelig god og slidstærk kvalitet. Jeg personlig købte en Fjällräven Kånken rygsæk i militærgrøn. Den har tjent mig i 40 år nu, siden 3. klasse. Jeg har brugt den på gymnasiet på universitetet, 2 år i Vestafrika, ja mere eller minder uafbrudt siden folkeskolen. Den er slidt sine steder, men den kan stadig bruges.

image

Fjällräven – kvalitet i topklasse

Fjällräven er måske mest kendt for sine uopslidelige rygsække. Men Fjällräven har mange andre produkter i deres sortiment. Brandet er kendt som en af de bedste inden for udendørsudstyr. Bland andet tilbyder de bukser til kvinder og mænd, trøjer til kvinder og mænd, jakker til mænd og kvinder samt al mulig anden påklædning og udstyr til friluftslivet.

Fjällräven – til folk som elsker naturen

Fjällräven arbejder på at skabe holdbare produkter. Fjällräven fremstiller produkter til mennesker som elsker naturen, så det er helt i linje med deres forretningskoncept at passe godt på naturen. Alle produkter belaster miljøet på en eller anden måde. Ved at udvikle produkter, som er langtidsholdbare bidrager Fjällräven til at mindste forbruget. I steder for at skulle købe nyt tøj hver anden sæson kan tøjet holde i mange år. Og tekstiler er jo noget, som potentielt kan forurene meget. Fjällrävens fokus på holdbarhed kommer til udtryk i måden de fremstiller deres produkter og valget af materiale.

Fjällrävens produkter kan anvendes både til dem, som elsker at vandre, lystfiskere og alle andre som elsker udelivet. Fjällräven tilbyder et stort sortiment af bukser, trøjer, jakker, tasker og rygsække i mange forskellige farver materialer og mønstre. Så der er noget til enhver smag. Gå på opdagelse og find det udstyr, som du synes om. Du kan med god samvittighed købe dit udstyr hos Fjällräven, for deres produkter holder i mange år, og du vil kunne glæde dig over den lækre kvalitet lang tid frem over.