nyhed

Godt nyt til danske adrenalinjunkier

Godt nyt til danske adrenalinjunkier

editorial

Fuld fart på danske forlystelser

Hører du til blandt de mange, der ikke kan få nok af forlystelser, der er høje, lange og ekstrem hurtige, så er der godt nyt. Fårup Sommerland kan fra næste sæson tilbyde dig en baglæns rutsjebanetur, mens Djurs Sommerland i år er klar til at sende deres gæster på en svingtur med 100 kilometer i timen.

Kør baglæns i Fårup Sommerland

Kampen om kunderne i landets forlystelsesparker er benhård, hvilket er en kæmpe fordel for dig, der bare ikke kan få nok af det sus, som kun de allervildeste rutsjebaner giver. I Fårup Sommerland arbejdes der i øjeblikket på fuld knald for at færdiggøre rutsjebanen Saven til næste års sæsonåbning. Saven er faktisk lidt af en dansk nyhed, for det er første gang en forlystelsespark herhjemme tilbyder sine gæster at køre baglæns i en rutsjebane. I en pressemeddelelse fornylig meldte parken således ud:
”Saven kommer til at være den eneste rutsjebane i kongeriget, der kører både forlæns og baglæns. Derudover kommer den med sine 24 meter også til at være den højeste rutsjebane i Fårup Sommerland”.

Oplev en svingtur med 100 kilometer i timen

Kan du ikke vente helt til sommersæsonen 2020, så kan du i stedet tage i Djurs Sommerland. Her er man er klar til at præsentere en hurtigkørende nyhed allerede i denne sæson. Der er tale om Tigeren, der er en såkaldt Gyro Swing, der bliver den største af sin slags i Danmark. Med en topfart på 100 kilometer i timen, bliver gæsterne svunget op i 45 meters højde, når forlystelsen efter planen åbner den 4. maj 2019.

Canadierne tager første pladsen

Er du til endnu mere fart, end det du kan opleve i danske forlystelsesparker, så kan du overveje at tage et smut til Canada. Her åbner i år rutsjebanen “Yukon Striker” i forlystelsesparken Canada’s Wonderland. Parken ligger tæt på Toronto i Vaughan, Ontario. Her møder du en rutsjebane, der er 75 meter høj, 1.105 meter lang og sender dig afsted med en topfart på 130 kilometer i timen. Dermed er “Yukon Striker” verdens højeste, længste og hurtigste rutsjebane. Til sammenligning kan Danmarks hurtigste rutsjebane, Piraten i Djurs Sommerland, nå en topfart på 90 kilometer i timen.