caps

Kan man rengøre caps?

Kan man rengøre caps?

editorial

Hvis man tit bruger ens caps, så bliver de jo udsat for en del, da de beskytter ens hoved, hvorfor der kan falde regn på dem, komme skidt på, eventuelt en fugleklat eller to, og så kan vinden rive i dem, så de går i stykker.

Hvis man er hurtigt, så kan man fikse nogle af problemerne på stedet, hvilket nok er bedst, så de ikke sætter sig mere eller mindre permanent, så man får store problemer med at fjerne dem senere, fordi de har sat sig så godt.

Men med tiden bliver de bare godt beskidte af sig selv, og hvis man bruger dem stort hver dag, så kigger man jo ikke så meget på dem, fordi de sidder over ens synsfelt, og man bemærker generelt ikke skaderne, slitagen og pletterne, som der kommer på, fra dag til dag.

På et tidspunkt bemærker man det dog, og så er spørgsmålet, hvad man gør ved det.

caps

Det er muligt at gøre caps rene

Det er dog ikke bare lige at tage en cap og smide den i vaskemaskinen, for det kan den næppe holde til, og den kan krympe eller afsmitte farve på andet tøj eller tage det til sig, hvis man forsøger at vaske den sammen med andet tøj.

Formentlig fulgte der ikke en beskrivelse med til den, da du købte den, til, hvordan du skulle vaske den.

Er du heldig, så sidder der en lap i den, hvor der er en lille beskrivelse, og ellers kan du formentlig se – og mærke – hvad det er for et stof eller stoffer, som der udgør din cap.

Så kan du formentlig læse dig videre på nettet til, hvad man gør for at vaske den slags stof, når det er en kasket, og ellers kan du tage fat i forhandleren og høre ad.

Det kunne være dem her, du har købt din cap fra: https://high5shop.se/collections/buckets-hattar.