Kurser

Prøv dig af med et kursus uden den store årsag

Prøv dig af med et kursus uden den store årsag

editorial

Et godt ordsprog siger, at man aldrig er blevet dummere af at lære noget.

Selvfølgelig findes der viden, som der ikke er så smart at rende rundt med, men generelt kan man ikke sige, at man så ikke har lært noget, omend det så måske kan være dumt og farligt.

Og hvad gør man også nogle gange, når man synes, at der mangler indhold i ens liv, og man gerne vil prøve noget nyt?

Man tager da på et aftenkursus eller bare et kursus generelt, om det er et af de korte eller længere, og man vil da gerne have et, man møder op til fælles, så man lærer en ny social omgangskreds at kende, hvor man dyrker det samme emne.

Det er jo også en måde at komme ud på og lære noget nyt.

Således kan man opleve, at det måske ikke er så meget emnet, der er årsagen til, at man tager på kursus, da det mere bliver omdrejningspunktet for at møde nye mennesker, som man kan dele noget med.

Kurser

Bliv fælles om det på kurser

Hvis man så alligevel skal slå to fluer med ét smæk, så kan man jo se efter et kursus på 4d.dk, hvor man kan lære sig noget praktisk, der nok skal komme en til gavn på den ene eller anden måde – og så kan man ellers lade sig opdatere på det senere.

Det er jo trods alt smart at lære noget som der er brugbart, end at man tager noget, som der ikke er aktuelt, eller som man kun kan dele med et fåtal.

Så på den her måde får man noget nyttig viden, men man kommer forhåbentlig også en del andre mennesker ved, som man ellers ikke ville.

Og så kan man altid tage sig et kursus igen senere af samme type eller noget andet for at lære noget (mere).