boligadvokat

Sådan finder du en dygtig boligadvokat

Sådan finder du en dygtig boligadvokat

editorial

Skal du have hjælp til gennemlæsning af din købsaftale? Eller er du tvivl om hvad der egentlig står i din tilstandsrapport, som du har fået af sælger? Der kan opstå mange tvivl, når man skal købe en bolig for første gang. Her kan du få hjælp fra en boligadvokat. Men hvordan finder man lige sådan en? Det vil vi komme ind på i dette indlæg. Så læs med her, og find ud af, hvordan du finder en dygtig boligadvokat.

 

boligadvokat

 

Spørg altid først din omgangskreds

Når du leder efter en god boligadvokat, er det vigtigt først at spørge rundt efter anbefalinger. Venner, familie og kolleger er gode personer at starte med. Det kan være, at de også brugte en boligadvokat, da de købte deres hus i sin tid. Det er et godt sted at starte, og det sparer også dig tid, så du ikke skal sidde og gøre dig din større research for at finde en boligadvokat.

 

Find en boligadvokat på internettet

Hvis du ikke får nogen anbefalet til dig, så kan du også søge efter en boligadvokat på internettet. Der findes mange boligadvokater i og omkring din by. Besøg deres hjemmeside, læs anmeldelser fra andre, der har haft noget at sige om dem, og vælg en eller flere muligheder. Det er altid vigtigt, at du læser nogle anmeldelser først, før du tager det første og bedste advokatfirma.

 

Mød med flere advokater

Når du har udvalgt nogle få advokater, skal du kontakte dem og bede om at få en aftale. Derefter kan du mødes med hver enkelt af dem en for at se, om I kan enes eller ej. Dette er også en god test for at finde ud af mere om deres erfaring med bolighandel tidligere. Sørg for at spørge om advokatens erfaring med boligsager, hvilke gebyrer de opkræver, og hvor lang tid de tror, at sagen vil tage.