sport

Sneakers – den helt store favorit i dag

Sneakers – den helt store favorit i dag

editorial

Stort set alle, som du kender ejer sikkert et par sneakers i dag. Det er den perfekte hverdagssko, som man sagtens kan have på til de lidt finere anledninger også. I dag er det ret tydeligt at sneakers er den helt store ting i modeverdenen. Hvis man gerne vil gå efter at være en moderigtig kvinde eller mand, så skal man have fingrene i et par sneakers. Det er mere set at i dag, at man kører det mere afslappede look. Det er for mange blevet de løse bukser, en hættetrøje og et par sneakers, som man hopper i til en bytur – både mænd og kvinder. Især unge mennesker går med denne stil når de skal til fest eller i byen. Det er efterhånden blevet mere fremme at hoppe i et casual outfit end at hoppe i stiletter og kjole.

Man må sige at det er en ret positiv ting, at sneakers er blevet så moderne. Det er en behagelig sko, som gør både hverdagen og byturene meget bedre. Forestil dig, en helt dag på arbejde, derefter aftaler og pligter som skal gøres – sidst på aftenen, kan du smide dig på sofaen, uden ømme fødder! Alle burde gøre det for sig selv – at købe et par fede sneakers. Der er ingen, som siger at det kun er unge eller børn der kan gå i sneakers, der er lige så mange, hvis ikke flere, voksne mænd og kvinder, som også render rundt i et par. Det er nærmest mere mærkeligt ikke at eje et par sneakers i dag. 

Komfortabel og moderne på samme tid

Det kan være svært at overskue hvilket par man skal vælge, medmindre man er en samler, som altid køber de nyeste modeller fra bestemte mærker. Er man ikke det, så kan markedet virke ret uoverskueligt. Der er alt for mange slags sneakers at vælge imellem, og fra mange forskellige mærker. Man kan finde et kæmpe udvalg af sneakers i dag – og der findes et hav af fede modeller til både børn, unge og voksne. Nogle af de helt store mærker når man taler om sneakers er blandt andet Nike, adidas, New Balance, Converse, og Vans – dette er kun nogle få af mærkerne, der findes i dag mange flere. Derudover er der de seneste år åbnet mange forretninger, som kun udelukkende sælger sneakers fra forskellige mærker.

Man kan også se i dag, at farver er blevet et stort hit både når det gælder tøj og sko. Mange vælger et par sneakers i nogle vilde farver. De matcher deres farvestrålende sneakers med et outfit, som også er fyldt med farver. Det forfrisker garderoberne rundt omkring, og gør det lidt sjovere at sammensætte sit tøj, når man kan mikse med farver, materialer og designs. Man skal i hvert fald ikke være bange for, at vælge et par sneakers, hvor der er godt knald på farverne i dag. Nike er fx et af de mærker, som hele tiden laver sneakers i nye farver og designs. Hvis man vil have en sko, hvor både kvalitet og design følges ad, så er Nike altid et godt udgangspunkt. Alt fra Nike er af høj kvalitet, det er et yderst anerkendt mærke og man kommer aldrig til at gå galt i byen, hvis man vælger Nike til garderoben eller skosskabet.