varmepumpe luft til vand

Varmepumpe luft til vand - et økonomisk forsvarligt valg

Varmepumpe luft til vand - et økonomisk forsvarligt valg

editorial

Du har helt sikkert hørt om begrebet luft til vand varmepumpe. Inden for de seneste år er denne opvarmningsmetode nemlig blevet utroligt populær blandt private bolig ejere. Der er nemlig her tale om en billig og klima venlig varmekilde, som på alle måder er et fornuftigt valg.

I det følgende kan du blive klogere på de smarte og moderne varmepumper.

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

De nye luft til vand varmepumper fungerer ved at omdanne den energi, som ligger i den koldere udendørs luft, til varme som så tilføres det vand, der gennemløber radiatorer i boligens stuer og værelser. En luft til vand varmepumpe skal kunne forbindes til dit centralvarme anlæg, det vil sige vand-radiatorer og gulvvarme net samt øvrige rørføringer i din bolig, for via varmtvandsbeholderen at kunne give dig varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne.

image

Din luft til vand varmepumpe er elektrisk drevet, og kan faktisk producerer varme som svarer til fem gange den tilførte energi, så effektiv er den. Du får med en luft til vand varmepumpe et umådeligt økonomisk og miljømæssigt bæredygtigt alternativ til olie, gas, piller eller fjernvarme. Du sparer penge, og skåner i samme åndedrag miljø og klima, når du skifter fyret ud med en varmepumpe.

En varmepumpe er en af de mest effektive former for opvarmning

Varmepumper er ekstremt effektive, hvilket betyder, at du sparer penge på din energiregning og samtidig gør noget godt for miljøet. Faktisk kan en korrekt dimensioneret og installeret luft til vand varmepumpe bruger mindre energi end et almindeligt elvarmeapparat.

Det danske VVS firma Amalo er eksperter i at vælge den rigtige type og størrelse af luft til vand varmepumpe til den enkelte husstand. Du kan altid kontakte Amalo og få hjælp tilvalg af luft til vand varmepumpe. På den måde er du sikret en løsning, som er kalibreret til netop din husstands behov.